نمونه طراحی ویلا
من اعتقاد راسخی دارم که فضای شما را از آن خود کنم. وقتی در جایی زندگی می کنید ، فارغ از اینکه مستاجر باشید یا خریدار ، خانه شماست و باید چنین احساسی داشته باشد. اما ، اگر صاحبخانه شما قرارداد کاملاً سختی را به شما داده است یا به شما این احساس را داده است که نمی توانید فضای خود را مانند خود احساس کنید ، برای از بین بردن این روشها ، بدون از دست دادن سپرده امنیتی ، روشهای زیادی وجود دارد.
بعد از سه سال زندگی و اجاره در لندن - جایی که محدودیت برای اجاره کنندگان کمی سخت تر از محدودیت های آمریکایی است - من ترفندهایی را یاد گرفته ام که چگونه آپارتمان خود را حتی بیشتر از من شبیه و شبیه کنیم. در اینجا هفت روش برای شخصی سازی خانه اجاره ای خود آورده شده است.
ابتدا اجازه بگیرید.
این خیلی ساده به نظر می رسد ، درست است؟ خوب ، بسیاری از مردم فراموش می کنند که حتی از صاحبخانه خود بپرسند آیا می توانند کاری برای فضای خود انجام دهند. بعضی از صاحبخانه ها واقعاً سرد هستند - به شرطی که وقتی از خانه بیرون می روید همه چیز را عوض کنید.
و اگر قصد دارید دارایی آنها را بهبود ببخشید ، ممکن است مشکلی نداشته باشد که شما کار را انجام می دهید. اما جین پالین در مارگیت ، انگلستان زندگی می کند و خانه اجاره ای او دیوانه وار زرق و برق دار است. او حتی طبقه ها را دوباره انجام داده است. و این به این دلیل است که او از صاحبخانه خود اجازه داده است آنچه را که می خواهد برای محل انجام دهد. وی گفت: "با گذشت سالها فهمیدم [توانایی من در تزئین و بازسازی] در واقع یک نقطه قوت است ، بنابراین خودم را به عنوان شخصی که می تواند به نفع [صاحبخانه] باشد تبلیغ کردم." ما می دانستیم که من می توانم قبل از نقل مکان تزئین کنم. توافق کردیم که قبل از اینکه به اطراف نگاه کنم ، می توانم کفپوش را دوباره انجام دهم من فکر می کنم که ارتباط در هنگام ایجاد تغییرات و محل های اجاره ای و این عبارت مهم استاگر نپرسید ، قطعاً مناسب این شرایط نیستید ! "
برای آویختن گیاهان از میله تنش استفاده کنید.
با استفاده از میله کششی برای آویزان گیاهان از سوراخ کردن دیوار خودداری کنید. بیش از قفل کردن ، ما بسیاری از پروژه های DIY را در خانه انجام دادیم. یکی از آنها اضافه کردن فضای بیشتر برای گیاهان بیشتر بود زیرا این امر برای من همیشه اولویت است.
ما در آشپزخانه این محوطه کوچک نوار ساقه / صبحانه را داریم که به آن تبدیل شده ایم. من تصمیم گرفتم که این مکان بهترین مکان برای آویختن برخی گیاهان باشد ، تنها مشکل این بود که من تمایلی به سوراخ کردن دیوارها ندارم. بنابراین در عوض ، یک میله تنش در آمازون پیدا کردم که برای من GBP (حدود 23 دلار) هزینه داشت. قبل از ثبت سفارش ، اطمینان حاصل کردم که فضایی را که در آن قرار دارد اندازه گیری کنم. شما می خواهید میله کمی بزرگتر از فضا باشد تا بتواند محکم در جای خود قرار بگیرد. من همچنین بررسی کردم که چقدر می تواند وزن را تحمل کند. این کاملاً فضا را متحول کرده است ، فقط ده دقیقه طول کشید و من آن را دوست دارم!
از نوار واشی استفاده کنید تا درب دوش شما جالب تر شود.
او پایه و کناره ها را سیاه رنگ کرد و سپس با استفاده از نوار واشی شبکه ای به شیشه اضافه کرد. هنگام انجام این کار ، مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید نوار را در یک خط مستقیم قرار می دهید و اگر به هم ریخته باشید ، اشکالی ندارد زیرا نوار به راحتی قابل جدا شدن است!
8 ایده نوار واشی برای کودکان
کاغذ تماس متحرک را به مبلمان اضافه کنید تا مبلمان منحصر به فرد شود.
اگر مکانی مبله اجاره می کنید ، یکی از روش های لذت بخشتر یا هماهنگ کردن سبک مبلمان ، استفاده از کاغذ تماسی قابل جابجایی است. مدینه از Grillo Designs این کار را یکپارچه انجام داده است - شما نمی توانید بگویید که کشوهای میز او از IKEA هستند.
هنگام استفاده از مقاله تماس .
• مطمئن شوید که به درستی تراز شده و آهسته آن را بپوشید.
• از چیزی با لبه محکم و صاف استفاده کنید تا حباب ها را در پایین قرار دهید.
• وقتی زمان برداشتن آن است ، آن را به آرامی انجام دهید و هیچ چسبی باقی نمی ماند!
مدینه همچنین یک صفحه اینستاگرام عالی به نام howIrent_ دارد و نویسنده Home Sweet Rented Home (خانه شیرین اجاره ای) است ، کتابی که در آن او چندین هک اجاره کننده عالی با خوانندگان خود به اشتراک می گذارد.
از فضای ذخیره سازی عمودی در یک فضای کوچک استفاده کنید.
فضای ذخیره سازی گاهی ممکن است در یک ملک اجاره ای مسئله ساز شود. ویتنی لی موریس از کلبه کانال کوچک در خانه ای کوچک در ونیز بیچ ، کالیفرنیا ، به همراه همسر و پسرش اجاره کرده است. آنها از تعداد زیادی سبد آویز بسیار زیبا برای ذخیره اسباب بازی های پسر و سایر قطعات اطراف خانه استفاده می کنند.
او همچنین کتابی به نام سبک فضایی کوچک دارد که شامل بیش از 200 نکته در مورد چگونگی استفاده بیشتر از خانه کوچک شماست.
با استفاده از قالب ، قلاب های تصویری و رشته نامرئی ، یک دیوار گالری ایجاد کنید.
اگر واقعاً نمی خواهید دیوارهای خود را سوراخ کنید یا علاقه زیادی به نوارهای Command ندارید ، یک ترفند هوشمندانه دیگر این است که وسایل را از قالب های نزدیک سقف خود آویزان کنید. شما فقط یک قلاب قالب و مقداری سیم ماهیگیری برای ایجاد یک دیوار گالری بدون هیچ سوراخ یا ترس از پوست کندن رنگ هنگام برداشتن یک نوار چسب نیاز دارید. این مثال از زینا شاه خیره کننده است!
برای سیم و یک بسته 50 قلاب قالب ، حدود 20 دلار برای شما هزینه دارد که برای یک دیوار گالری خنک بیش از حد کافی است.
برای پوشاندن از کاشی های مصنوعی متحرک استفاده کنید.
قدیمی ترین قسمت خانه یا آپارتمان اغلب آشپزخانه یا سرویس بهداشتی است و بیرون ریختن کف عقب و کاشی کف به طور معمول اجاره ای ممنوع است. یکی از راه های این کار افزودن کاشی های چسبناک است. می توانید آنها را در Etsy یا فروشگاه های سخت افزار پیدا کنید . هزینه یک بسته معمولاً حدود 15 تا 30 دلار است و شما می توانید آنها را در انواع رنگ ها و الگوها پیدا کنید. فقط با چسباندن کاشی های جدید روی کاشی های موجود می توانید جلوی پشت خود را در آشپزخانه یا کف اتاق خود تغییر دهید.
مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که قبل از چسباندن آنها را در یک صف قرار دهید زیرا ممکن است لازم باشد یک ورق را کوتاه کنید تا همه آنها متناسب باشد. و وقتی بیرون می روید ، می توانید کاشی ها را از دیوار بیرون بکشید بدون اینکه پس مانده ای باقی بماند.
درباره این سایت